Ζευγαρό-μετρο

Ζευγαρόμετρο: δες πόσο ταιριάζεις με κάποιον/α που σου αρέσει. Εδώ βρίσκονται δυο λίστες: μετρήσεις που έκανες εσύ και μετρήσεις που έκαναν για εσένα. Καλή τύχη! :)

έκανες

Δεν έχεις κάνει κανένα τεστ ακόμα (ή τα αποτελέσματά σου έχουν ήδη διαγραφεί) οπότε η λίστα του ζευγαρό-μετρου σου είναι κενή.

έκαναν για σένα

Κανένα ενεργό τεστ για εσένα οπότε η λίστα είναι κενή.

Άτομα στη λίστα (έκανες εσύ/έκαναν για εσένα): 0/0

Οδηγίες ζευγαρό-μετρου

Το ζευγαρόμετρο είναι ένα εργαλείο με το οποίο είναι δυνατόν να μετρήσεις το πόσο ταιριάζετε με κάποιο wraia.gr χρήστη του άλλου φύλου ;) Το αποτέλεσμα δείχνει το ποσοστό συμβατότητας και επεξηγηματικό κείμενο. Το ζευγαρόμετρο είναι ένας πραγματικά επιστημονικός μηχανισμός που συνυπολογίζει όλες τις παραμέτρους. Αλλά δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερα ;)

Για να χρησιμοποιήσεις το ζευγαρόμετρο πήγαινε στη σελίδα υπηρεσιών. Το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί εδώ και στη σελίδα ζευγαρό-μετρου του άλλου χρήστη. Μπορείς να διαγράψεις το αποτέλεσμα και δεν θα το βλέπεις πια ούτε εσύ ούτε ο άλλος χρήστης. Με άλλα λόγια θα εξαφανιστεί για πάντα.

Τα αποτελέσματα αλλάζουν μια φορά την ημέρα - είναι ανούσιο να υπολογίζεις την συμβατότητα σου με το ίδιο άτομο πολλές φορές την ημέρα, το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς το ίδιο.