Φήμη

Φήμη- είναι ο δείκτης δημοσιότητάς σας. Θα φαίνεται στο προφίλ κάθε χρήστη.

Φήμη

Όσους περισσότερους χρήστες προσθέτετε στη λίστα φίλων σας τόσο αυξάνετε η φήμη σας! Είναι καλό αν οι φίλοι σας είναι δημοφιλής, γιατί όσο υψηλότερη είναι η φήμη τους τόσο αυξάνετε η δική σας. Εάν προσθέσετε φίλους με χαμηλή φήμη, η δική σας δεν θα αυξάνετε.

Αυτός είσαι εσύ
οι φίλοι σου
φίλοι φίλων

Πώς θα αποκτήσετε φήμη;

Στον πίνακα βρίσκεται ένας χρήστης που έχει προστεθεί στη λίστα επαφών από τρεις φίλους 1, 2, 3. Κανένας δεν έχει προσθέσει τον φίλο 2 στην λίστα φίλων τους, επομένως αυτός ο χρήστης δεν θα αυξήσει την φήμη. Ο φίλος 3 αυξάνει την φήμη του χρήστη περισσότερο από όλους γιατί πολλοί χρήστες τον/την έχουν προσθέσει στην λίστα φίλων τους.

Τι δείχνει η φήμη;


Η φήμη δείχνει πόσο δημοφιλής είσαι με βάση την δημοτικότητα των φίλων σου.
Όσο περισσότερους φίλους με υψηλή φήμη έχεις τόσο πιο δημοφιλής είσαι.

Μπορείτε να συγκρίνετε τη φήμη σας με τους πιο δημοφιλείς χρήστες του site (στατιστικά της σελίδας) ή την φήμη των φίλων σου.

Ποιος είναι πιο δημοφιλής, εσύ ή ο φίλος σου;

Πώς να αυξήσετε την φήμη σας;


Το να κάνεις μερικούς ψεύτικους λογαριασμούς και να προσθέσεις τον εαυτό σου στη λίστα τους δεν βοηθάει. Ο λόγος είναι απλός: οι ψεύτικοι λογαριασμοί σου δεν είναι διάσημοι! Μόνο αληθινοί χρήστες που σε προσθέτουν στην λίστα φίλων τους μπορούν να αυξήσουν την φήμη σου.

Συμβουλή!


Μικρή συμβουλή: να αυξηθεί η φήμη σας, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν στην σελίδα. Κατά την πρώτη φήμη σας δεν αυξάνει, αλλά μόλις οι άλλοι χρήστες αρχίσουν να τα προσθέσετε στη friendlist τους, η φήμη σας θα invrease επίσης. Επιπλέον θα λάβετε bonuspoints για κάθε εγγεγραμμένο χρήστη ο οποίος είχε προσκληθεί από εσάς.

Μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας από σας MSN λίστα , Gmail επαφές ή μέσω email . Αν registeres χρήστη, είστε automaticaaly σε friendlist του. Μπορείτε να βρείτε όλες αυτές τις μεθόδους από προσκλήσεις σελίδα, στήλη "Ρυθμίσεις".