Κανόνες

Όνομα-κάρτες για σένα!
Δείξε τον εαυτό σου έξω από το Wraia.gr!

Πίνακας

Οι ΤΟΠ 300 πίνακες των αντρών και των γυναικών είναι τοποθετημένοι ξεχωριστά. Το ΤΟΠ 300 αποτελείται από φωτογραφίες οι οποίες έχουν τα υψηλότερα σκορ και ανανεώνεται 6 φορές την ώρα. Για τις γυναίκες οι φωτό πρέπει να έχουν τουλάχιστον 3 και το πολύ 450 ψήφους, ενώ για τους άντρες αντίστοιχα 2 έως 300. Οι φωτογραφίες στους πίνακες είναι 30 ημερών το πολύ. Στον τοπ πίνακα υπάρχει μόνο μια φωτογραφία ανά χρήστη - η πιο επιτυχημένη.

Τα σκορ των φωτογραφιών είναι ένας απλός μέσος όρων όλων των ψήφων που έχει πάρει μια φωτογραφία. Αυτό σημαίνει ότι όταν μια φωτό έχει λίγες ψήφους, μια καλή ή κακή ψήφος επηρεάζει πολύ το συνολικό σκορ της φωτό - και το αντίθετο, όταν μια φωτό έχει πολλές ψήφους ήδη, μια νέα ψήφος θα επηρεάσει πολύ λίγο το σκορ της φωτογραφίας.

Για να δεις την μεγάλη εικόνα πάτα στη μικρογραφία της, τότε θα δεις τις πληροφορίες της φωτογραφίας και μπορείς να την βαθμολογήσεις ή να την σχολιάσεις. Αν θέλεις να δεις τον λογαριασμό του χρήστη, πάτα το όνομα χρήστη. Μέσω του λογαριασμού μπορείς να επικοινωνήσεις με τον χρήστη και να δεις όλες τις φωτογραφίες του/της.

Αρχηγός ημέρας

Αρχηγός ημέρας είναι ένας χρήστης ο οποίος είναι στην κορυφή των πινάκων για περισσότερο καιρό (υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για άντρες και για γυναικες). Ο πίνακας ΤΟΠ ανανεώνεται έξι φορές την ώρα και κάθε φορά που ανανεώνεται το άτομο στην κορυφή του πίνακα θα παίρνει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων στο καθημερινό του/της σκορ.

Το ποσό των πόντων είναι ίσο με τον αριθμό των online χρηστών εκείνη την στιγμή (μπορείς να δεις τον αριθμό στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας). Ο λόγος είναι απλός - αν υπάρχουν πολλοί χρήστες τότε ο πίνακας αλλάζει γρηγορότερα και η πρώτη θέση έχει περισσότερη αξία. Ο πίνακας αρχηγών ημέρας αλλάζει επίσης έξι φορές την ώρα, οι τελευταίοι πόντοι θα προσθέτονται στις 23:53.

Στην αρχή μιας νέας ημέρας ο χρήστης που πήρε το μεγαλύτερο σκορ την προηγούμενη ημέρα και ήταν ο αρχηγός ημέρας, θα πάρει jackpot. Κάποιο ποσό πόντων προσθέτονται στον λογαριασμό του/της. Το μέγεθος του jackpot θα αυξάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας και η αύξηση είναι φανερή στο site σε πραγματικό χρόνο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο ένα άτομο θα πάρει τους πόντους - αυτός που είναι αρχηγός ημέρας και στην κορυφή του πίνακα στις 23:59. Συγχαρητήρια! :)

Αρχηγός περιοχής

Αρχηγός της περιοχής είναι ένας χρήστης από την τοποθεσία σου που έχει την υψηλότερη βαθμολογία φωτογραφιών. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τον αρχηγό περιοχής (όρια κλπ.) όπως στο ΤΟΠ. Μπορείς επίσης να δεις ποιος είναι ο αρχηγός σε κάποια άλλη περιοχή - η επιλογή περιοχών είναι διαθέσιμη δίπλα στην εικόνα του αρχηγού.


 
Αρχηγός περιοχής
Φόρτωση...
Jackpot
ΤΟΠ σήμερα:
PocoMariposa (31) 226
 δες περισσότερα »

Το σημερινό jackpot είναι 2 πόντοι.
Αρχηγοί των τελευταίων 6 ημερών:
Δευτέρα PocoMariposa 3
Κυριακή ralitsa 2
Σάββατο ralitsa 1
Παρασκευή PocoMariposa 3
Πέμπτη ralitsa 3
Τετάρτη ralitsa 2