Αρχηγός ημέρας

Όνομα-κάρτες για σένα!
Δείξε τον εαυτό σου έξω από το Wraia.gr!
 σήμερα  Τρίτη  Δευτέρα  Κυριακή  Σάββατο  Παρασκευή  Πέμπτη   

Το σημερινό jackpot είναι 0 πόντοι!

PocoMariposa (31) 41

Αρχηγός ημέρας

Αρχηγός ημέρας είναι ένας χρήστης ο οποίος είναι στην κορυφή των πινάκων για περισσότερο καιρό (υπάρχουν ξεχωριστοί πίνακες για άντρες και για γυναικες). Ο πίνακας ΤΟΠ ανανεώνεται έξι φορές την ώρα και κάθε φορά που ανανεώνεται το άτομο στην κορυφή του πίνακα θα παίρνει έναν συγκεκριμένο αριθμό πόντων στο καθημερινό του/της σκορ.

Το ποσό των πόντων είναι ίσο με τον αριθμό των online χρηστών εκείνη την στιγμή (μπορείς να δεις τον αριθμό στο πάνω μέρος της πρώτης σελίδας). Ο λόγος είναι απλός - αν υπάρχουν πολλοί χρήστες τότε ο πίνακας αλλάζει γρηγορότερα και η πρώτη θέση έχει περισσότερη αξία. Ο πίνακας αρχηγών ημέρας αλλάζει επίσης έξι φορές την ώρα, οι τελευταίοι πόντοι θα προσθέτονται στις 23:53.

Στην αρχή μιας νέας ημέρας ο χρήστης που πήρε το μεγαλύτερο σκορ την προηγούμενη ημέρα και ήταν ο αρχηγός ημέρας, θα πάρει jackpot. Κάποιο ποσό πόντων προσθέτονται στον λογαριασμό του/της. Το μέγεθος του jackpot θα αυξάνεται κατά την διάρκεια της ημέρας και η αύξηση είναι φανερή στο site σε πραγματικό χρόνο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο ένα άτομο θα πάρει τους πόντους - αυτός που είναι αρχηγός ημέρας και στην κορυφή του πίνακα στις 23:59. Συγχαρητήρια! :)

Αρχηγός περιοχής

Αρχηγός της περιοχής είναι ένας χρήστης από την τοποθεσία σου που έχει την υψηλότερη βαθμολογία φωτογραφιών. Οι ίδιοι κανόνες ισχύουν και για τον αρχηγό περιοχής (όρια κλπ.) όπως στο ΤΟΠ. Μπορείς επίσης να δεις ποιος είναι ο αρχηγός σε κάποια άλλη περιοχή - η επιλογή περιοχών είναι διαθέσιμη δίπλα στην εικόνα του αρχηγού.

 
Αρχηγός περιοχής
Φόρτωση...
Jackpot
ΤΟΠ σήμερα:
PocoMariposa (31) 41
 δες περισσότερα »

Το σημερινό jackpot είναι 0 πόντοι.
Αρχηγοί των τελευταίων 6 ημερών:
Τρίτη PocoMariposa 2
Δευτέρα PocoMariposa 3
Κυριακή ralitsa 2
Σάββατο ralitsa 1
Παρασκευή PocoMariposa 3
Πέμπτη ralitsa 3