ωραία.gr është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Σας αρέσει η κλασσική μουσική;

1. Ναι
Meshkuj 33% (2 Vota)Femra 0% (0 Vota) 33% (2 Vota)
2. Όχι
Meshkuj 50% (3 Vota)Femra 0% (0 Vota) 50% (3 Vota)
3. Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
Meshkuj 17% (1 Vota)Femra 0% (0 Vota) 17% (1 Vota)

Përgjigje: 6
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (3) »

Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
terlegas Hamilton
Very beautiful and cute lady - 18:55
10000000000 KISSSSSSSSSSSS - 18:54
Do you get is my love angel - 18:54
nice women - 18:53
kiss you sweet - 18:52
poly sexy... - 18:52
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
Kiriaki
you are very hot and sexy - 18:51
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 2 | kërkoni më shumë »

Çifti më i mirë
  6.59
Ditë sëbashku: 1
dholidej
katerinaV
Video e promovuar
Pink Cream 69 - Special
Pink Cream 69 - Special